Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Manugistics en IG&H Consultants vormen Europese alliantie

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Manugistics en IG&H Consultants vormen Europese alliantie

Utrecht, 4 december 2001 - Manugistics Group, Inc. (Nasdaq: MANU), de wereldwijd toonaangevende leverancier van Enterprise Profit Optimisation-oplossingen, en IG&H Management Consultants, een prominent Nederlands adviesbureau gespecialiseerd in supply chain management- en IT-diensten, kondigen een pan-Europese alliantie aan. De samenwerking richt zich op het ontwikkelen van krachtige oplossingen voor supply chain management, logistiek en transport in Europa.

Uitgaande van hun geografische, industriële en inhoudelijke kracht zullen beide bedrijven hun gezamenlijke oplossingen in eerste instantie aanbieden aan logistieke dienstverleners, virtuele service-aanbieders en de 'consumer packaged goods' sector in de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie