Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Statistisch Jaarboek KvK Meppel gratis via internet

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Kamer van Koophandel Meppel
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Meppel

Statistisch Jaarboek gratis via internet (04-12-01)

Het Statistisch Jaarboek voor het Noorden wordt voortaan gepubliceerd op internet. Het is onder meer een goed hulpmiddel bij het maken van een ondernemingsplan en bevat informatie over economie, bevolking en arbeidsmarkt.

Sinds 1985 gaven de noordelijke kamers van koophandel het Statistisch Jaarboek uit in boekvorm. Het voordeel van een virtuele publicatie is dat sneller gereageerd kan worden op nieuwe gegevens. Het is de bedoeling dat het Economisch Bureau Coulon, dat het cijfermateriaal verzamelt en bewerkt, drie keer per jaar een update verzorgt. Bijkomend voordeel van verstrekking via internet, is kostenbesparing van drukwerk. Daarom kan het Statistisch Jaarboek dit jaar voor het eerst gratis worden verstrekt.

De inhoud van de versie op internet sluit aan bij de publicatie in boekvorm. Economie, bevolking en arbeidsmarkt vormen de hoofdonderwerpen. Maar ook aan de tabellen wordt de komende tijd gesleuteld. Over sommige onderwerpen komen meer, over andere juist minder (of minder frequent) gegevens beschikbaar. Het jaarboek kan geheel en per tabel afzonderlijk worden geprint.

Downloaden
Het Statistisch Jaarboek voor het Noorden is als pdf-bestand te downloaden. Om het te kunnen lezen moet u beschikken over de (gratis) Acrobat Reader.
Voor het downloaden klikt u hier.

Meer info
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Voorlichting van de kamer van koophandel, telefoon (0522) 265600

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie