Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdeelbesluit Stedelijke Vernieuwing Breda

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

04-12-2001

Verdeelbesluit Stedelijke Vernieuwing
Het college van burgemeester en wethouders heeft de gemeenteraad voorgesteld het verdeelbesluit Stedelijke Vernieuwing 2002 vast te stellen. Met dit formele besluit voldoet de gemeenteraad aan de verplichtingen die zijn opgenomen in de verschillende subsidieverordeningen.

Het verdeelbesluit Stedelijke Vernieuwing 2002 heeft betrekking op de volgende subsidieverordeningen: Kwaliteit Gebouwen Binnenstad, Volkshuisvesting 1994 en Stadsvernieuwing 1996. De gemeenteraad heeft in de begroting een budget van 1.500.000,- voor Kwaliteit Gebouwen Binnenstad beschikbaar gesteld. Hiervan is een bedrag van 850.000,- opgenomen voor de volgende onderdelen van het project Kwaliteit Gebouwen Binnenstad: wonen boven winkels (500.000,-), ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie