Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Barco implementeert iBaan for electronics

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

04/12/2001 Barco implementeert iBaan for electronics, een nieuwe oplossing voor het stroomlijnen van inkoop en verkoop, en het verbeteren van e-business collaboration

Met iBaan kan vooraanstaande Belgische electronicaproducent het inkoopproces meer inzichtelijk maken en de automatisering van het verkoopproces verder verbeteren.

4 december 2001 - Barco Projection Systems, wereldwijd een marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van projectiesystemen voor de zakelijke markt heeft iBaan SalesPlus en iBaan E-Procurement van Baan in gebruik genomen. Baan is wereldwijd een leverancier van oplossingen op het gebied van B2B collaborative commerce en maakt deel uit van Invensys ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie