Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Achtkarspelen verkoopt bouwterreinen in Twijzel

Datum nieuwsfeit: 04-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Achtkarspelen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Achtkarspelen


06-12-2001

Gemeente verkoopt bouwterreinen in Twijzel

Achtkarspelen is dinsdag 4 december 2001 gestart met de uitgifte van bouwterreinen in Twijzel. Het gaat het om 5 bouwterreinen: Tsjerkelân 17, 19, 29, 31 en 33. De kavels Tsjerkelân 29 en 31 betreffen een twee onder één kap.

Hoe inschrijven?
Zoals gebruikelijk bij de uitgifte van bouwkavels in nieuwe uitbreidingsplannen, kunnen individuele belangstellenden zich inschrijven voor een bouwkavel. Mensen met een sociale of economische binding met het betreffende dorp krijgen voorrang bij de uitgifte van kavels. Wie één van de kavels wil aanvragen, dient dit schriftelijk te doen met een formulier dat bij de afdeling Economische Zaken en Vastgoed verkrijgbaar is. U kunt uw formulier tot en met dinsdag 18 december 2001, tot 's middags 12.00 uur, indienen. Na afloop van de sluitingstermijn wordt bekeken of er terreinen zijn waarop meerdere gegadigden zich hebben ingeschreven. Wanneer dit het geval is, wordt er geloot tussen de gegadigden.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Martins (tel. 0511 - 548203) van de afdeling Economische Zaken en Vastgoed. Op deze afdeling kunt u ook terecht voor een uitgebreide situatietekening.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie