Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Automobilist onder invloed schept fietser in Oss

Datum nieuwsfeit: 05-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 5-12-2001
Politiebericht district Maasland

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Heihoeksingel in Oss is dinsdagavond rond 19.15 uur een 15 jarige inwoonster van Oss gewond geraakt. Een 20 jarige automobilist uit Oss reed over de Heihoeksingel toen hij ter hoogte van de spoorwegovergang een fietser over zag steken. Hij kon een aanrijding met de fietser niet meer voorkomen. Na con-trole bleek de automobilist onder invloed van alcohol te zijn. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 4 uren en is zijn rijbewijs ingevorderd. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Oss gebracht.

INBRAAK IN WONING

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Heegter-straat in Geffen. Nadat een raam was opengebroken gingen onbekenden er vandoor met een sleutelbos en een telefoon. Vermoedelijk zijn zij gestoord door het inbraak-alarm dat in werking trad.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de St. Sebastianusstraat in Herpen is woensdag-morgen de snelheid van 216 passanten gemeten. 15 bestuurders reden te hard waar-van de hoogst gemeten snelheid 75 km/u bedroeg waar 50 km/u mag. Op de Gewan-deweg in Oss zijn 34 bestuurders bekeurd die te hard reden. Hier is de snelheid van 280 passerende voertuigen gemeten. Hoogste snelheid bedroeg 72 km/u waar 50 km/u mag. Op de Zaltbommelseweg in Oss reden 27 bestuurders te hard tijdens een controle. De snelheid van 209 voertuigen is gemeten, hoogste snelheid was 73 km/u waar 50 km/u mag. Tijdens een controle op de Meerstraat in Heeswijk Dinther zijn 50 bestuurders bekeurd. Hier is de snelheid van 182 passanten gemeten. Hoogste snelheid was 89 km/u waar 60 km/u mag.

DIEFSTAL AUTO

Vanaf de Wagenaarstraat in Oss is dinsdagavond een donkerblauwe Mercedes C 200, kenteken 15-GR-KK, gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie