Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herinrichting Dommelstraat gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 05-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Herinrichting Dommelstraat

Inspraak
De huidige inrichting van de Dommelstraat voldoet niet aan de eisen en wensen vanuit het gebruik (onder andere horeca). Het is onmogelijk terrassen te maken en te exploiteren en het verlichtingsniveau in de avonduren laat sterk te wensen over. Het onoverzichtelijk straatbeeld, gecombineerd met een sterke toename van onrust en verstoring van openbare orde, veroorzaakt een gevoel van (sociale) onveiligheid. Een herinrichting zal bijdragen tot een (sociaal) veiligere en economisch aantrekkelijke Dommelstraat. Derhalve heeft de gemeente Eindhoven het voornemen om de Dommelstraat tussen het Stationsplein en de Tramstraat te herinrichten. De Dommelstraat zal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie