Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Freeler breidt aanbod uit met twee nieuwe abonnementsvormen

Datum nieuwsfeit: 05-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Freeler breidt aanbod uit met twee nieuwe abonnementsvormen

Amsterdam, 5 december 2001 - Internet Service Provider Freeler vernieuwt in december 2001 haar productenaanbod met twee nieuwe abonnementsvormen. Freeler speelt zo in op de groeiende behoefte bij gebruikers aan snelle, betrouwbare en betaalbare internettoegang. Naast het huidige basisproduct kunnen gebruikers nu ook kiezen voor Freeler Compleet of voor Freeler Breedband. De veelbezochte portal www.freeler.nl <http://www.freeler.nl> is vernieuwd en wordt belangrijker als servicepunt en informatiebron voor de klanten van Freeler. Freeler neemt in de onderzoeken van onder meer IPing en de Consumentenbond al geruime tijd een koppositie in en is in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie