Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vestigingsbeleid voor switchhouses gemeente Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 05-12-2001
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam


Vestigingsbeleid voor switchhouses

Voor de vestiging van bedrijven die zich bezighouden met het regelen van het internetverkeer, de zogenaamde dataverkeerscentrales of switchhouses, heeft het college van B&W een aantal locaties aangewezen. Voor grootschalige ontwikkelingen wordt in eerste instantie ruimte geboden op een terrein van bijna 8 hectare aan de Jan van Riebeeckhaven in Westpoort. Daarnaast zijn er vestigingsmogelijkheden in de Watergraafsmeer en Amstel III. De gemeente beoogt met een dergelijke clustering optimalisering van het ruimtegebruik te realiseren en maatregelen op milieugebied te kunnen nemen. Daarnaast werkt clustering zowel kosten- als tijdsbesparend (met name de aanlegkosten van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie