Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 05-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 5-12-2001
Mediabericht 5 december (12.30 uur)

Venray Verkeersgewonde

VENRAY Een 59-jarige vrouw uit Horst is dinsdagmiddag omstreeks 16.15 uur gewond geraakt nadat zij met haar personenauto van de weg raakte en over de kop ging. De echtgenoot van de vrouw liep eveneens letsel op. Komend uit de richting Nijmegen raakte zij met haar auto van de weg, slipte en sloeg over de kop. De auto van het echtpaar belandde in het talud en vernielde over een lengte van 25 meter het dassengaas langs de weg. Beide inzittenden werden overgebracht naar het ziekenhuis, waar de vrouw een verwonding aan haar voet bleek te hebben en de man verschillende kneuzingen.

Roermond Onderzoek geweld voortgezet

ROERMOND De politie zet het onderzoek voort in de zaak van de geweldpleging op de Van den Boschstraat. Hier raakten dinsdagavond om 21.00 uur twee mannen gewond in een vechtpartij, waarbij een boksbeugel werd gehanteerd. Een van hen is opgenomen in het ziekenhuis met letsel aan het hoofd en hersenletsel. Omdat sprake is van verschillende nationaliteiten van meerdere betrokken personen, is de vreemdelingenpolitie bij het onderzoek ingeschakeld. Deze dienst zal onderzoek doen naar de verblijfsstatus van betrokkenen. Ook is de dienst arbeidsverhoudingen (ISZW) ingeschakeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie