Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Boten.NL opent online watersport-winkel

Datum nieuwsfeit: 05-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BOTEN.NL

Boten.NL opent grootste online watersport-winkel

5 december - Nederlands grootste botenplatform op internet heeft officieel haar winkel op internet geopend. Botenliefhebbers en watersportorganisaties kunnen hier alle denkbare benodigdheden op watersportgebied online bestellen. Een half jaar lang is aan de shop gewerkt. Niet alleen de techniek maar ook de logistieke en administratieve kant van de shop zijn perfect op elkaar afgestemd en draait als een geoliede machine.

Veel internet shops zijn, ondanks alle hoge verwachtingen, de laatste tijd in de problemen geraakt. Hierdoor is men genoodzaakt te stoppen met de activiteit of moet men met negatieve resultaten wachten op betere tijden. Voor de Boten.NL shop geldt dit niet. In een pilot-fase heeft de shop ruimschoots aan de verwachtingen voldaan. De shop vormt een toegevoegde waarde voor de site en ook aan de prijs is gedacht. Door het zorgvuldige inkoopbeleid is Boten.NL in staat voor haar shop zeer lage prijzen te hanteren. Alleen door bijkomende verzendkosten is het in enkele gevallen mogelijk dat de prijs iets hoger wordt. Daar staat tegenover dat de klant de deur niet uithoeft en dus geen auto- of parkeerkosten heeft te betalen. Immers, een goed gesorteerde watersportwinkel is nu eenmaal niet op elke hoek van de straat te vinden.

Boten.NL is een idee van Balans Internet Diensten en TACS Informatisering BV

Over Boten.NL
Nederlands grootste gratis botenplatform op internet voor particulier en bedrijf of makelaar. Boten.NL bestaat uit vier medewerkers die zorg dragen voor het dagelijks varen en zeilen van de gehele onderneming. Uitgangspunt is het gratis verlenen van diensten op internet. Op dit moment heeft Boten.NL zo'n 3000 tot 8000 bezoekers per dag. Volgend jaar is de prognose tussen de 10.000 en 17.500 bezoekers. Dit heeft te maken met steeds meer diensten die geïntegreerd worden. Ook het personeelsbestand wordt volgend jaar uitgebreid met minstens 3 tot 4 mensen. Overige diensten: Verzekeringen, hypotheken, shop, advertenties, marine agent (gratis software voor makelaars), forum, gestolen boten, boeken, weerberichten etc. De commerciële kant van Boten.NL ligt hem in het plaatsen van betaalde banners en buttons, advertenties en het versturen daarvan middels nieuwsbrieven naar alle leden en aangesloten bedrijven.

Voor meer informatie:
Boten.NL
Omroeplaan 31
1276 EV HUIZEN
Telefoon : 035-5259422
Fax : 035-5259530
Email: (redactie@boten.nl)
url: www.boten.nl

Boten.NL is ook gevestigd in Muiden, Hilversum en Huizen


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie