Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Klanten Libertel-Vodafone reserveren bioscoopkaartje via SMS

Datum nieuwsfeit: 05-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Libertel
Zoek soortgelijke berichten

LIBERTEL-VODAFONE
www.libertel-vodafone.nl

Klanten Libertel-Vodafone bestellen bioscoopkaartje via SMS

Maastricht, 5 december 2001 . Vanaf vandaag kunnen klanten van Libertel-Vodafone in het Nijmeegse theater LUX met hun mobiele telefoon via een SMS bericht een kaartje reserveren voor de film. Geen lange wachtrijen meer bij de kassa, maar een berichtje met de titel van de voorstelling, het aantal te reserveren kaartjes, datum en de aanvangstijd van de voorstelling sturen naar de SMS-reserveringslijn van theater Lux is genoeg. Daarna ontvangt de bezoeker van het Nijmeegse theater een bevestigingscode die bij de kassa gecontroleerd wordt, waarna de kaartjes gekocht kunnen worden.

Zowel consumenten als zakelijke klanten van Libertel-Vodafone gebruiken steeds vaker het SMS bericht om mobiel met elkaar te communiceren en om actuele informatie op te vragen. Het afgelopen half jaar, van april tot eind september 2001, verstuurden klanten van Libertel-Vodafone bijna 200 miljoen SMS berichten. Dat is bijna twee maal zoveel als het aantal verstuurde berichten in de vergelijkbare periode vorig jaar.

Horoscoop uitschieter
Naast het gewone SMS-verkeer maken klanten van Libertel-Vodafone ook steeds vaker gebruik van hun mobiele telefoon om informatie op te vragen via de dienst Libertel SMS Info (125). Herkenbare piekmomenten in het gebruik van Libertel SMS-Info zijn bijvoorbeeld actuele informatie over sportevenementen, zoals voetbal, zeker tijdens interlandwedstrijden. Door de in juni geïntroduceerde nieuwe SMS-Info diensten als entertainment, lifestyle, amusement en games, is het SMS-verkeer van deze dienst sindsdien met 50 % toegenomen. De dagelijkse horoscoop is daarin een absolute uitschieter.

Deze zomer introduceerde Libertel-Vodafone al SMS Voorraad. Daardoor kunnen klanten met een abonnement met BelVoorraad voortaan voordeliger SMS berichten versturen. Libertel-Vodafone speelt daarbij in op de explosieve groei van het SMS.en en komt tegelijkertijd tegemoet aan de wens van haar klanten om bij de keuze van hun voorraad meer vrijheid te hebben. Klanten kunnen sinds afgelopen zomer kiezen uit een SMS Voorraad van 25, 50 en 75 SMS berichten, ongeacht het abonnement dat ze hebben.

Libertel-Vodafone
Libertel-Vodafone is het één na grootste mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd 96 miljoen klanten in 28 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie