Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provinciale weg N386 langs Donderen weer open voor verkeer

Datum nieuwsfeit: 05-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Weg langs Donderen weer open voor verkeer

Assen, 5 december 2001
Persberichtnummer 01-124De provinciale weg N386 (Hoogezand-Zuidlaren-Vries-Peize) die bij Donderen lange tijd afgesloten is geweest, gaat a.s. vrijdag 7 december - twee weken eerder dan verwacht - weer open voor verkeer. De herinrichting van het wegdeel in de bebouwde kom van Donderen is klaar. Ter hoogte van Bunnen is een rotonde aangelegd en het wegdeel tussen Donderen en Vries heeft een nieuw asfalt gekregen. Daarmee is het eerste project van een hele serie veiligheidsmaatregelen aan de N386 afgerond. Op een speciaal geopende website www.n386.nl zijn de nog komende projecten te volgen.

De overlast is nog niet helemaal ten einde. Vanwege wat afrondende bestratingswerkzaamheden bij de aansluiting van de Dorpsweg op de N386 blijven deze kruising en de parallelweg langs de N386 voorlopig nog afgesloten. Het verkeer kan gebruikmaken van een korte omleidingsroute.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie