Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Introductie Amersfoortse beleggingshypotheek

Datum nieuwsfeit: 05-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht De Amersfoortse

Keywords: Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie

De Amersfoortse beleggingshypotheek De Amersfoortse beleggingshypotheek is een een hypothecaire geldlening in combinatie met een beleggingsrekening bij de ASR Bank.

De klant kan kiezen uit zes ASR Bank beleggingsfondsen en de Liquide Middelen Rekening en bepaalt dus zelf het beleggingsrisico. Op ieder moment is het mogelijk om te switchen tussen de fondsen. De beleggingshypotheek kent lage lasten en is een fiscaal aantrekkelijke hypotheekvorm, die ook te gebruiken is voor persoonlijke financiële planning. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie