Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening vreemdelingenloket in Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 06-12-2001
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Opening vreemdelingenloket

Burgemeester M. de Boer en plaatsvervangend korpschef L. Diepenhorst hebben op 6 december om 13.00 uur het vreemdelingenloket geopend in de hal van het Stadskantoor. Het vreemdelingenloket is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Leeuwarden en Regio Politie Friesland. Vreemdelingen kunnen hier hun verplichte vreemdelingendocument ophalen. Door dit loket bij de Gemeente Leeuwarden onder te brengen kunnen de vreemdelingen beter ontvangen worden en zullen ook de wachttijden in verhouding korter worden.

Medio mei 2001 is de Regio Politie Friesland een pilot gestart met betrekking tot het centraal uitreiken van verblijfsdocumenten. Voorheen gebeurde dit op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie