Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spreekuur Hallensleben provincie Zuid-Holland in Ter Aar

Datum nieuwsfeit: 06-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

21-11-2001
Hallensleben op 6 december in Ter Aar

Om de inwoners van Zuid-Holland de gelegenheid te bieden hun vragen en/ of wensen aan het provinciebestuur voor te leggen organiseert de provincie spreekuren. Deze vinden op steeds wisselende locaties in Zuid-Holland plaats. Op 6 december van 16.00 tot 17.00 uur vindt het spreekuur van gedeputeerde Hallensleben plaats in restaurant de Oude School, Kerkweg 33 in Ter Aar. Belangstellenden wordt verzocht zich vooraf te melden via telefoonnummer 070 441 70 56 of (spreekuurrijngouwe@pzh.nl)

De provincie is in de regio Rijnstreek actief op vele terreinen. Er wordt gewerkt aan de aanleg van busbanen langs de N207 en aan de daarbijbehorende landschappelijke aanpassing. Ook is de provincie betrokken bij de voorbereiding voor plaatsing van windturbines langs de N207. Op het gebied van openbaar vervoer staat de ontwikkeling van de lightrailverbinding Rijngouwelijn -naast de reeds bestaande Rijnstreekhopper- hoog op de provinciale agenda voor de regio. Belangrijk voor de regio is verder het resultaat van het Integraal Ontwikkelings Plan Rijn en Veenstreek. Samen met de regio is bekeken of oude kassen kunnen worden afgebroken om zo het beeld van het landschap te verbeteren.
Zie hiervoor ook www.pzhregio.nl/ioprijnveen.
Op het gebied van recreatie besteedt de provincie ook aandacht aan de ontwikkeling van de waterrecreatie. Zij zoekt samen met de gemeenten naar nieuwe mogelijkheden hiervoor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie