Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 06-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-12-2001
Persberichten Eemland noord, 10.15 uur

Autoinbrekers aangehouden

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op donderdagochtend werden omstreeks half een drie jongens aangehouden na inbraken in autos.

De politie kreeg de melding dat er zou worden ingebroken in een auto aan de Kerkstraat en de Palingweg. Een getuige had dit gemeld en gaf een goed signalement door. Op de Botstraat zagen die agenten drie jongens rijden op een bromfiets die voldeden aan het doorgegeven signalement van de inbrekers. De drie jongens in de leeftijd van 17, 20 en 22 jaar en respectievelijk afkomstig uit Putten, Bunschoten/Spakenburg en Boskoop werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Onderzoek in de buurt wees uit dat er was ingebroken in vier autos, die stonden geparkeerd op de Hoekstraat/Holle Wout, De Ziel en De Palingstraat. De ruiten van twee vrachtwagens werden vernield welke stonden geparkeerd op de Haringweg. Uit de autos werd, voor zover nu bekend, geluidsapparatuur weggenomen.

Snelheidscontrole

SOESTERBERG- Op woensdagmiddag werd een snelheidscontrole gehouden op de Amersfoortsestraat. Van twee tot drie uur passeerden 911 voertuigen de controlepost en hiervan reden er 16 harder dan de toegestane snelheid van 80 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid was 101 kilometer per uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie