Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Rivierenland

Datum nieuwsfeit: 06-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie Rivierenland

---

Donderdag, 29 november 2001

---


* Dagoverzicht

Zes auto's opengebroken
DIDAM - In de nacht van 4 op 5 december zijn in Didam zes auto's opengebroken. In drie gevallen werd een ruitje ingeslagen, terwijl van twee auto's het slot werd geforceerd. In het zesde geval werd een zeil van een bedrijfswagen opengesneden. De betreffende auto's stonden op het Karrewiel (twee maal), De Els, De Plataan, de Woerdstraat en De Peppel. De daders konden in vier gevallen buit maken: autoradio/CD-spelers, een autoradio en gereedschap. De politie gaat de serie onderzoeken.
Hoewel autokraken nooit helemaal te voorkomen zijn, kunnen eigenaren er wel voor zorgen dat er geen spullen worden ontvreemd, door waardevolle zaken niet in de auto achter te laten.
Verdachte bekent diefstal kentekenplaten
BABBERICH - Een 31-jarige man uit Babberich heeft op 5 december bekend verantwoordelijk te zijn voor de diefstal van kentekenplaten van drie auto's op 26 en 27 juli in Babberich. De man kon worden aangehouden op basis van informatie uit andere politiekorpsen (onder andere in Duitsland). Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Parkeercontrole
ZEVENAAR - Bij een parkeercontrole op 5 december 's middags heeft de politie achttien bekeuringen uitgedeeld.

Spreekuur gebiedsagent gecanceled
ZEVENAAR - Het spreekuur van gebiedsagent Jan Ekkel in Zevenaar, die normaliter plaatsvindt in Ontmoetingscentrum De Maatjes aan de Kardinaal De Jongstraat 4 in Zevenaar (elke dinsdag van 18.30 uur tot 19.45 uur) zal op 25 december 2001, 1 januari 2002 en 8 januari 2002 niet doorgaan. De tijdstippen vallen immers op Eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag alsmede tijdens een nieuwjaarsreceptie.

---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: (communicatie@politierivierenland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie