Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten districten Heerlen/Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 06-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 6-12-2001 Politieberichten districten Heerlen/Kerkrade (RKey; 14.15 u) Donderdag, 6 december 2001

Districten Heerlen/Kerkrade

Heerlen; bekeurd
Het zonder bromfietshelm rijden op een bromfiets trok afgelopen woensdagavond op de Anjelierstraat in Heerlen de aandacht van de politie. Bij controle bleek de bromfietsbestuurder (uit Heerlen) pas dertien jaar en mag dus geen bromfiets besturen. De knaap kreeg voor de beide feiten een bekeuring.

Brunssum; eerlijke vindster
Een 64-jarige man uit Brunssum deed afgelopen woensdagmiddag bij de politie aangifte van het verlies van een geldbedrag, totaal fl.
1.900,-. Later die woensdagmiddag meldde personeel van een van een instelling voor verstandelijk gehandicapten in Brunssum bij de politie dat een van hun personeelsleden die middag in het Vijverpark in Brunssum negentienhonderd gulden had gevonden. De politie heeft het geld opgehaald en nog vlak voor pakjesavond terugbezorgd bij de rechtmatige en overgelukkige eigenaar. Die gaf bij de politie-agenten overigens aan met de instelling contact op te nemen teneinde de eerlijke vindster gepast te bedanken.

Kerkrade; in gestolen auto
De politie heeft afgelopen woensdagavond bij controle op het Plein in Kerkrade de inzittenden van een auto aangehouden. Bij de controle bleek dat de auto waarin het tweetal zat in Heerlen was gestolen en waarvan de eigenaar bij de politie aangifte hed gedaan. Beide verdachten (38 / 42) uit Heerlen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De gestolen auto werd inbeslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie