Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maastricht

Datum nieuwsfeit: 06-12-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 6-12-2001 Politieberichten district Maastricht (HP 14.30 uur) Donderdag 6 december 2001

Maastricht, rijden onder invloed:
Een 26 jarige inwoner van Maastricht is donderdagmorgen 6 december 2001 door de politie bekeurd wegens het rijden onder invloed in een personenauto.
Een politiepatrouille controleerde donderdagmorgen omstreeks 01.30 uur op de Sint Hubertuslaan te Maastricht de bestuurder van een personenauto. Bij het eerste contact met deze automobilist bleek dat deze naar het gebruik van alcohol rook. Een alcoholblaastest bevestigde het gebruik van alcohol. Aan het politiebureau gaf de uitslag van de ademanalyse een alcoholpromillage aan van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie