Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 06-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 6-12-2001
Mediabericht 6 december (12.45 uur)

Venlo Man aangehouden

VENLO Een 42-jarige inwoner van Venlo is woensdagmiddag door de politie aangehouden voor mishandeling. De Venlonaar werd op het Stationsplein door een beveiligingsmedewerker aan de politie overgedragen na een worsteling. De verdachte zou omstreeks 16.10 uur de beveiligingsmedewerker met een bierfles in het gezicht hebben geslagen. De agenten namen de man mee naar het bureau waar tegen hem proces-verbaal werd opgemaakt. Bij controle van zijn gegegvens bleek hij nog een openstaand vonnis van zeven dagen te hebben. Hierom werd hij alsnog ingesloten.

Roermond Zonder geldig rijbewijs

ROERMOND De politie heeft woensdagmiddag een 26-jarige in Roermond wonende man staande gehouden, omdat hij met een auto reed waarvan de voorruit een grote ster vertoonde. Bij controle van de gegevens van de man bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. Dit ondanks het feit dat de man al gedurende drie jaar in Nederland woont. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs (waarvoor de officier van justitie de boete bepaald) en met een beschadigde voorruit (kosten 180 gulden).

Roermond in beslag genomen vuurwerk

ROERMOND Drie jongens van 14 jaar uit Thorn, Buggenum en Heel hebben woensdagmiddag 14.00 uur op de Mariagardestraat hun voorraad vuurwerk moeten afgeven aan de politiepatrouille. De jongens hadden juist vuurwerk in een buis gestopt en aangestoken, hetgeen een grote rookontwikkeling veroorzaakte. De passerende patrouille sprak hen aan en de jongens moesten het nog in hun bezit zijnde vuurwerk afdragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie