Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Sittard

Datum nieuwsfeit: 06-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 6-12-2001 Politieberichten district Sittard (HP 15.00 uur) Donderdag 6 december 2001

Schinnen, woninginbraak:
Op woensdagavond 5 december 2001 heeft in een woning aan de Panoramaweg te Puth een inbraak plaatsgevonden. Na het forceren van een bovenlicht en het vervolgens openen van een deur verkreeg de inbreker de toegang tot de woning. De woning werd grotendeels doorzocht waarbij een viertal kentekenbewijzen en een fles cola werden ontvreemd. Er werd een behoorlijke ravage aangericht. De inbreker haalde de inhoud van laden en kasten leeg en gooide deze over de vloeren. De eigenaar heeft van de diefstal aangifte gedaan. Hij ontdekte de inbraak bij zijn thuiskomst omstreeks 22.15 uur.

Geleen, woninginbraak:
Bij een inbraak in een woning aan de Stresemannstraat te Geleen, woensdagavond 5 december 2001, werd een juwelenkistje met inhoud ontvreemd. De inbreker verschafte zich de toegang tot de woning na het inslaan van een ruit. Na handreiking kon een raam geopend worden. De woning werd doorzocht waarbij de diefstal plaatsvond. De bewoner heeft van de diefstal aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie