Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Concept-masterplan kralingse Zoom en PPS-overeenkomst

Datum nieuwsfeit: 06-12-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Concept-masterplan kralingse Zoom en PPS-overeenkomst

(13-11) De gemeente Rotterdam wil het knooppunt Kralingse Zoom herontwikkelen tot een belangrijk stedelijk knooppunt met een uitgebreid openbaar vervoernet, parkeerplaatsen, kantoren en voorzieningen. Het College van B. en W. stelt de Gemeenteraad op 6 december voor om het concept-masterplan voor het knooppunt Kralingse Zoom, dat in opdracht van de gemeente is ontwikkeld door de Architecten Cie. vast te stellen als uitgangspunt voor twee verdere studies in een publiek private samenwerking met Blauwhoed Vastgoedontwikkeling BV.
De eerste studie is een haalbaarheidsonderzoek van het totale plan, waarin de aspecten financiële haalbaarheid, ontsluiting, externe ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie