Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NMa stelt informatielijn open voor tips kartelafspraken bouw

Datum nieuwsfeit: 06-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Mededingingsautoriteit
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse mededingingsautoriteit (NMa)

Den Haag, 6 december 2001

NMa stelt informatielijn open voor tips kartelafspraken bouw

Met ingang van heden stelt de Nederlandse mededingingsautoriteit (NMa) haar informatielijn open voor meldingen over overtredingen van de Mededingingswet in de bouwsector. De NMa heeft deze informatielijn in oktober van dit jaar ingesteld om ondernemers en consumenten van dienst te zijn die vragen of klachten hebben die liggen op het terrein van de NMa of van de Dienst uitvoering en Toezicht Energie (DTe). Het nummer van deze informatielijn is (0800) - 0231 885 of per e-mail: info@nma-org.nl.

Dit nummer kan men nu ook bellen met informatie die van belang is voor het onderzoek dat de NMa heeft ingesteld naar mogelijke kartelafspraken in de bouwsector. Zaken die bij de NMa gemeld kunnen worden zijn prijsafspraken tussen bedrijven of andere onderlinge afspraken waardoor de onderlinge concurrentie wordt beperkt of vervalst. Meldingen kunnen gedaan worden door zowel ondernemers als particulieren, waarbij tips ook anoniem kunnen worden ingediend.

Nummer informatielijn: 0800 - 0231 885
E-mailadres: info@nma-org.nl

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie