Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Apeldoorn-IT winnaar van de Human Talent Trophy

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Het Kadaster

Nieuws

Apeldoorn, 7 december 2001

Apeldoorn-IT winnaar van de Human Talent Trophy

Op 29 november heeft Apeldoorn-IT de Human Talent Trophy 2001 gewonnen vanwege de beste prestatie op het gebied van Human Resources. Deze landelijke prijs wordt jaarlijks uitgereikt en is een initiatief van het personeelsadviesbureau Team Care in samenwerking met Ernst & Young en 2Commit.

Op het thema 'Succesvolle profilering in de arbeidsmarkt' zijn dit jaar vijftien bedrijven en projecten beoordeeld. Na grondig overleg was een grote meerderheid van de jury van mening dat de Human Talent Trophy moest worden uitgereikt aan het project Apeldoorn-IT. "Met name de doorontwikkeling van het gezamenlijk wervingsinitiatief naar Human Talent Development over de bedrijfsgrenzen heen ('binden door te laten gaan') en het gezamenlijk organiseren van culturele activiteiten, installatie van kennisplatforms etc., maken dat hier sprake is van een in hoge mate originele HR-activiteit die in potentie nog meer succes in zich bergt voor de toekomst", aldus de jury.

Apeldoorn-IT is een samenwerkingsverband van Achmea, Belastingdienst/Automatiseringscentrum, Kadaster, PinkRoccade Megaplex en Wegener dat sinds 1999 onder het motto 'èn het werk èn het wonen' ICT-personeel probeert te 'vinden en binden'. Naast gezamenlijke deelname aan beurzen heeft het samenwerkingsverband sindsdien met succes een aantal initiatieven ontplooid zoals onder andere de Tour d'Apeldoorn, Concours IT'que (testen van sportiviteit en ICT-kennis), het Apeldoorn-IT Concert en het Ontwikkelplatform.

Het Ontwikkelplatform geeft ICT-medewerkers van de vijf organisaties de mogelijkheid om gedurende een aantal maanden een project te doen in een van de vijf bedrijven. Met als doel binden van de ICT´ers door het faciliteren van persoonlijke ontwikkeling en het bevorderen van kenniskruisbestuiving. De besteding van de hoofdprijs is bedoeld om de voortgang van het Ontwikkelplatform positief te versterken.
---


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie