Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mini-concert Wyclef Jean op Live38 in Heineken Music Hall

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


Ook Wyclef Jean op Live38
Vrijdag 7 december in Heineken Music Hall

Hilversum, 24 oktober 2001 - Na de bekendmaking gisteren van de eerste drie acts op Live38 heeft ook Wyclef Jean bevestigd voor 7 december. Net als The Corrs, Bløf en Volumia zal Wyclef Jean een miniconcert van 45 minuten verzorgen in de Heineken Music Hall.

Wyclef Jean is bekend van the Fugees, als songwriter voor onder andere Destiny's Child, Whitney Houston ("My Love Is Your Love") en Carlos Santana (nummer één hit "Maria, Maria") en zijn solo debuut "Wyclef Jean Presents The Carnival".

Over Live38
Live38 is het jaarlijks terugkerende evenement van Radio 538 waarbij live muziek centraal staat. Tijdens het evenement geven meerdere artiesten miniconcerten van circa 45 minuten. Dit jaar vindt Live38 plaats op 7 december in de Heineken Music Hall. Kaarten voor Live38 kosten fl. 75,- en zijn alleen telefonisch via 09000-538 en online via www.live38.nl te bestellen. Omdat Radio 538 jarig is, berekent het station geen reserveringskosten door aan de bezoeker.

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie