Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkverkeersplan Doorslag in Nieuwegein aangepast

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Wijkverkeersplan Doorslag door inspraakreacties enigszins aangepast Het college van B & W van Nieuwegein heeft besloten de raad voor te stellen geld beschikbaar te stellen voor de realisatie van het wijkverkeersplan Doorslag.

Begin oktober heeft de gemeente het wijkverkeersplan voor Doorslag ter inspraak voorgelegd aan de belanghebbenden. In het wijkverkeersplan worden de plaatsen aangegeven waar snelheidsremmende maatregelen het te hard en onveilig rijden moeten verminderen. Ook bevat het wijkverkeersplan enkele verbeteringen voor fietsers en voetgangers. Het wijkverkeersplan kreeg tijdens de inspraakbijeenkomst op 3 oktober 2001 voornamelijk positieve reacties. Op basis van de inspraakreacties zijn enkele wijzigingen in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie