Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanwijzen toezichthouders seksinrichtingen Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Aanwijzen toezichthouders seksinrichtingen

De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders van Doetinchem hebben toezichthouders aangewezen voor de handhaving van de bepalingen als bedoeld in hoofdstuk drie van de Algemene plaatselijke verordening Doetinchem (Apv). Op grond van artikel 6.1a van de Apv hebben de burgemeester en het college de politie-ambtenaren van het regionaal handhavingsteam prostitutie/mensenhandel Noord- en Oost Gelderland aangewezen als toezichthouders.

Zij zijn belast met het houden van toezicht op de naleving van de artikelen 3.1.1 tot en met 3.5.1 van de Apv (seksinrichtingen, sekswinkels, straatprostitutie en dergelijke). Voorts is besloten de afgifte ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie