Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politie Rivierenland

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie Rivierenland

---

Vrijdag, 7 december 2001


* Dagoverzicht

Verkeerscontroles
OVERBETUWE - Op 6 december vond er tussen 10.30 uur en 12.00 uur een snelheidscontrole plaats op de Boterhoeksestraat te Heteren (maximum toegestane snelheid: 50 kilometer per uur). Er werden negen personen bekeurd. Hoogst gemeten snelheid was 81 kilometer per uur.
Op de kruising Dorpsstraat/Rijksweg Noord/Rijksweg Zuid en de Eshofsestraat te Elst werd op 6 december `s ochtends een roodlichtcontrole gehouden. Twee personen werden bekeurd. Op de Rijksweg Noord te Elst vond er tussen 09.20 uur en 10.00 uur een snelheidscontrole plaats. Vier personen werden betrapt. De hoogst gemeten snelheid was 75 kilometer per uur. Verdacht van diefstal
DUIVEN - Op 6 december heeft de politie rond 16.30 uur een 66-jarige man uit Ophemert aangehouden. De politie kreeg van omstanders informatie over de man, die zich op een kennelijk verdachte manier ophield op de Nieuwgraaf in Duiven. De man koppelde volgens getuigen een aanhangwagen achter zijn auto, waarna hij wegreed. Op grond van de informatie kon de man in de directe omgeving worden aangehouden. De aanhangwagen had hij inmiddels elders neergezet. De man wordt gehoord. Fietsverlichtingscontroles
ZEVENAAR - Bij een fietsverlichtingscontrole op de Platanenlaan op 6 december heeft de politie negen fietsers bekeurd voor het niet voeren van verlichting.
Bij een fietsverlichtingscontrole op het Stationsplein in Zevenaar op 7 december ('s ochtends) heeft de politie twaalf fietsers bekeurd.
Parkeercontrole
ZEVENAAR - De politie heeft tijdens een controle in het centrum van Zevenaar acht foutief geparkeerde auto's bekeurd. Verkeerscontrole
ZEVENAAR - Bij een verkeerscontrole op het Hengelder op 6 december tussen 10.00 uur en 11.30 uur heeft de politie dertien bestuurders van personenauto's bekeurd omdat ze harder reden dan de toegestane snelheid van vijftig kilometer. De snelste reed 80 kilometer per uur.
Tijdens deze controle werden bovendien twee bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.
Verkeersongeval
ZEVENAAR - Een zestienjarig meisje uit Babberich is op 7 december rond 10.40 uur op de Babberichseweg in Zevenaar aangereden en vervolgens gewond overgebracht naar het Rijnstateziekenhuis in Arnhem. Ze reed op de weg toen ze werd aangereden door een auto (bestuurd door een 69-jarige man uit Zevenaar). Auto's opengebroken
DIDAM - De politie heeft op 6 december nog eens drie aangiftes binnengekregen van burgers van wie de auto is opengebroken. Op 5 december kwamen er al zes aangiftes binnen van autokraken in de nacht van 4 op 5 december. De `nieuwe' aangiften betreffen auto's die stonden geparkeerd aan de Hoefijzer, de Singel en De Els; ook deze inbraken vonden plaats in de nacht van 4 op 5 december. In alle gevallen werd er audio-apparatuur meegenomen.
---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: (communicatie@politierivierenland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie