Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningen gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Vergunningen

Drank- en horecavergunning Een drank- en horecavergunning is verleend aan De Beukenhof B.V. te Oegstgeest voor de inrichting Terweeweg 2-4. De aanvraag en de verleende vergunning liggen ter inzage bij de heer F. van Rijn van de afdeling Burgerzaken, tel. (071) 51 91 785.

Gehandicaptenparkeerplaats Een gehandicaptenparkeerplaats is gereserveerd voor de heer K. van den Broek, zo dicht mogelijk bij de hoofdingang van de van Eijsingaflat, te Oegstgeest. De aanvraag en de verleende aanwijzing liggen ter inzage bij de heer F. van Rijn van de afdeling Burgerzaken, tel. (071) 51 91 785.

Kerstloop
Een evenementenvergunning is verleend aan Warmunda supportersclub 'Langs de Lijn' te Warmond voor een kerstloop op 26 december. De aanvraag en de verleende vergunning liggen ter inzage bij de heer F. van Rijn van de afdeling Burgerzaken, tel. (071) 51 91 785.

Koopzondag
Vrijstelling is verleend aan de C1000 Roemer Supermarkten BV, Boerhaaveplein 5, om de winkel geopend te mogen hebben ten behoeve van een koopzondag op 23 december 2001. De aanvraag en de verleende vrijstelling liggen ter inzage bij de heer F. van Rijn van de afdeling Burgerzaken, tel. (071) 51 91 785.

Koopzondagen
Vrijstelling is verleend aan de Flierefluiter, Geversstraat 59, om de winkel geopend te mogen hebben ten behoeve van koopzondagen op 9, 16 en 23 december 2001 en op 26 december 2001 (2e kerstdag). De aanvraag en de verleende vrijstelling liggen ter inzage bij de heer F. van Rijn van de afdeling Burgerzaken, tel. (071) 51 91 785. Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende tegen een besluit van het college van burgemeester en wethouders bezwaar maken. Uw bezwaarschrift kunt u binnen 6 weken na publicatie zenden aan College van burgemeester en wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Ingekomen bouwaanvragen en meldingen Bij de gemeente zijn de volgende aanvragen om bouwvergunning/meldingen inzake het voornemen te gaan bouwen ingekomen:
· Grunerielaan 7 - uitbreiden woonhuis
· Cornelis van Eesterenlaan 38 - uitbreide woonhuis
· Cornelis van Steenishof 34 - bouw tuinhuisje
· Rijnzichtweg 32 - bouw dakkapel
· Dorpsstraat 68 - aanbouw paardenstal
· Willem Pijperlaan - verbouwen en uitbreiden woonhuis
Rectificatie.
In de vorige editie van 28 november j.l. stond vermeld onder de rubriek 'Ingekomen aanvragen": bouw woonhuis gelegen achter de Haarlemmertrekvaart 10A". Dit moet echter zijn: Haarlemmertrekvaart 19A.

Alle hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen, aanvragen en bouwplannen liggen van 5 t/m 20 december 2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het emeentehuis op het adres Rhijngeesterstraatweg 13. Tegen een besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatie schriftelijk en gemotiveerd bezwaren indienen het College van Burgemeester en Wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Als u informatie wilt over het aanvragen van een bouwvergunning of een bestemmingsplan wilt inzien, kunt u een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, Rhijngeesterstraatweg 13, telefoon (071) 51 91 761.

Vrijstellingen.
Voorgenomen vrijstellingen van het bestemmingsplan artikel 19 van de WRO.
Het college van Burgemeester en Wethouders is van plan om met toepassing van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen voor het volgende plan:
· Guus Reitsmahof 7 - uitbreiden woonhuis
· Juffermansstraat 22A - uitbreiden woonhuis
De hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen, aanvragen en bouwplannen waarbij het college van Burgemeester en Wethouders van plan is om vrijstelling te verlenen met toepassing van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening liggen van 5 t/m 27 december 2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis op het adres Rhijngeesterstraatweg 13.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie