Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verrassende vernieuwing Meerwijk-Noord Haarlem

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Verrassende vernieuwing van Meerwijk-Noord
Meerwijk-Noord staat volop in de belangstelling. Op maandagochtend 3 december bracht een aantal Tweede Kamerleden een werkbezoek aan de gerenoveerde wijk, terwijl dinsdagmiddag milieuwethouder Paul Moltmaker een flinke boom plantte in het plantsoen aan de Pestalozzistraat en de Jan Ligthartstraat. 'Vrijwel duizend woningen van Meerwijk-Noord zijn opgeknapt en de woonomgeving wordt helemaal in het nieuw gestoken', vertelt Albert Laterveer van woningcorporatie Pré Woondiensten. Nog niet zo lang geleden was Meerwijk-Noord een schoolvoorbeeld van de achteruitgang van naoorlogse flatwijken. Nogal wat flats zagen er haveloos uit en ook de openbaar ruimte rondom de woningen werd ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie