Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hoensbroek

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 7-12-2001 Politiebericht Hoensbroek; verdachte voorgeleid (RKey; 16.00 u) Vrijdag, 7 december 2001

District Heerlen

Hoensbroek; verdachte voorgeleid
De politie heeft vandaag, vrijdag 7 december 2001 de 45-jarige man uit Hoensbroek voorgeleid bij de officier van justitie in Maastricht. De Hoensbroekenaar wordt ervan verdacht op woensdag 5 december jl. zijn vriendin / partner, een 44-jarige bewoonster van een woning aan de Slakkenstraat in Hoenbroek te hebben neergestoken. Het zwaargewonde slachtoffer is die middag in het ziekenhuis overleden. De verdachte is vandaag in het belang van het onderzoek, in bewaring gesteld. De politie die het onderzoek naar de gewelddadige dood van de vrouw voortzet, is op zoek naar de inzittenden / getuigen van een witte auto (een man en een vrouw die een apricot-kleurige poedel bij zich in de auto hadden). De verdachte verklaarde bij de politie namelijk dat hij na het gebeurde die woensdagmiddag 5 december omstreeks 14.00 uur, op de Nieuwstraat in Hoensbroek een witte auto heeft doen stoppen waarvan de beide inzittenden hem naar het politiebureau in Hoensbroek hebben gebracht alwaar hij zich heeft gemeld en vervolgens als verdachte is aangehouden. Deze auto-inzittenden / getuigen kunnen contact opnemen met de Hoensbroekse politie via telefoon 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie