Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten District AA en Dommel

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 7-12-2001
District AA en Dommel

SNELHEIDSCONTROLES

Donderdag zijn op diverse locaties snelheidscontroles gehouden waarbij in totaal 148 bekeuringen zijn uitgedeeld. Op de Deken Baekersstraat en de Molendijk-Noord in Schijndel gingen 34 bestuur-ders op de bon. Op de Esscheweg in Sint Michielsgestel zijn 30 bekeuringen gevallen en op de Rijksweg 65 onder Haaren 84.

OVERTREDING VISSERIJWET (Cromvoirt)

Tegen een 35-jarige inwoner van s-Hertogenbosch is donderdagmiddag proces-verbaal opgemaakt. De man zat, zonder de daarvoor vereiste papieren te bezitten, aan het Drongelenskanaal te vissen met drie hengels. Bij nadere controle bleken twee hengels te zijn voorzien van levend aas.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR (Boxtel)

Een 53-jarige automobilist uit Boxtel kreeg afgelopen nacht een geldboete opgelegd van f. 410,00. De man reed met zijn auto over de Achterberghstraat in zijn woon-plaats en bleek iets te diep in het bekende glaasje te hebben gekeken.

ROOKWAREN IN TREK BIJ INBREKERS

Afgelopen is er ingebroken in een supermarkt aan de Rooiseheide in Schijndel, in een supermarkt aan de Sint Lambertusstraat in Cromvoirt en in een tankstation aan de Boschmolendijk in Sint Oedenrode. Bij alle drie de inbraken hadden de inbrekers, voorzover nu bekend, het gemunt op de aanwezige rookwaren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie