Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

100.000ste klant voor @Home Benelux

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
@Home Nederland

6 december 2001
100.000ste klant voor @Home Benelux

100.000ste klant voor @Home Benelux
Een jaar lang gratis breedband internet voor 100.000ste aansluiting

Amsterdam, 6 december 2001 - De familie Bastings uit Sittard is de 100.000ste abonnee van breedband internetprovider @Home Benelux BV. Vanaf vandaag is de aansluiting van de familie Bastings operationeel. @Home Benelux BV doet de kosten voor het eerste jaar cadeau aan de Sittardse familie.

@Home Benelux opereert sinds voorjaar 1999 in Nederland. De mijlpaal van 25.000 abonnees bereikte het bedrijf in augustus 2000. Nu, anderhalf jaar later is de 100.000ste abonnee aangesloten.

Nils Kijkuit, CEO van @Home Benelux: "Het aansluiten van de 100.000ste klant is uiteraard een prachtig resultaat voor @Home in een tijd dat het in de hele industrie minder gaat. We bieden blijkbaar een product van een zodanige kwaliteit, dat het mensen blijft aanspreken. Met de steun van onze aandeelhouder Essent Kabelcom zie ik de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet."

@Home klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met het internetproduct. Uit recente tevredenheidsonderzoeken onder klanten, blijkt dat de dienst met gemiddeld een 7.6 wordt gewaardeerd. Door de lezers van het blad PC Consument werd @Home gekozen tot beste breedband internetprovider van het jaar 2000. Uit andere testen, zoals onder andere www.speedsuite.net en www.mordax.nl, blijkt dat @Home de snelste internetprovider van Nederland voor particulieren is.

Uit recent onderzoek onder haar abonnees is gebleken dat 81 procent van de 100.000 abonnees mannelijk is. Meer dan de helft (52 procent) van het abonneebestand is in de leeftijd van 25 tot 45 jaar en 35 procent heeft een HBO- of WO-opleiding. Opmerkelijk is dat de @Home abonnee gemiddeld 22 uur per week on-line is. Eveneens opmerkelijk is dat inmiddels 10 procent van de abonnees beschikt over een thuisnetwerk.

De recente ontwikkelingen omtrent het Amerikaanse Excite@Home, dat haar activiteiten heeft moeten staken, hebben geen gevolgen voor de activiteiten en abonnees van @Home Benelux. In augustus van dit jaar heeft Essent Kabelcom de overige aandeelhouders van @Home Benelux, Excite@Home en Intel, uitgekocht, waardoor Excite@Home en @Home Benelux nadien volledig los van elkaar opereren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie