Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorschriften voor kerstversieringen gemeente Deventer

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Voorschriften voor kerstversieringen

Voor versieren van ruimten en gebouwen geldt de bouwverordening van de gemeente. Hierin staat wat wel en wat niet mag. TNO-onderzoek heeft uitgewezen dat ook geïmpregneerde kersttakken- en bomen brandgevaarlijk zijn. Dit onderzoekresultaat is voor het college aanleiding geweest om naast niet geïmpregneerde ook geïmpregneerde takken en bomen te verbieden in openbare ruimten.

Dit betekent ook dat andere kerstversieringen -met toepassing van de bouwverordening - gewoon mogelijk blijven. De reguliere voorschriften met betrekking tot brandveiligheid staan opgenomen in hoofdstuk 6 van de bouwverordening en die gelden vrijwel in elke gemeente. Het is wel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie