Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgacom ontwerpovereenkomst betreffende BeST

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Bron: Belgacom
Zoek soortgelijke berichten
Belgacom

7 decemder 2001

Belgacom : ontwerpovereenkomst betreffende "BeST"

De directie en de representatieve vakorganisaties van Belgacom hebben vandaag de onderhandelingen afgerond over de concrete invulling van het programma BeST (Belgacom e-Business Strategic Transformation). De besprekingen vonden plaats in een constructieve en positieve sfeer. Alle voorstellen zullen door de vakorganisaties worden gepresenteerd aan hun instanties. De voorstellen hebben betrekking op drie domeinen : een intern reconversieprogramma, mogelijkheden om deeltijds te werken en de mogelijkheid op vrijwillige basis de activiteiten bij Belgacom te beëindigen en beschikbaar te blijven op de arbeidsmarkt. Deze verschillende voorstellen vormen een pakket dat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie