Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NPP stelt termijn voor geneeskundig onderzoek

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

NPP stelt termijn voor geneeskundig onderzoek

Vanaf december is de aanbeveling Termijnen extern expertiserend geneeskundig onderzoek van kracht, die is opgesteld door het Nationaal Platform Personenschade. De aanbeveling bevat regels en termijnen voor het extern expertiserend geneeskundig onderzoek, waarmee langdurige kwesties moeten worden voorkomen.

Met de aanbeveling wordt een groot knelpunt in het medisch traject weggenomen. Termijnen voor extern expertiserend geneeskundige onderzoeken bestonden tot dusver niet, waardoor langdurige kwesties geen uitzondering vormden. Daarnaast geeft de huidige betrokkenheid van juristen op het medische terrein aanleiding tot grote vertragingen. NPP wil dat daaraan een einde komt. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie