Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evaluatie Voorbeeldprojecten DuBo nadert voltooing

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Bron: Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting
Zoek soortgelijke berichten
Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting

Evaluatie Voorbeeldprojecten DuBo nadert voltooing 07-12-2001
De SEV neemt voorbeeldprojecten DuBo onder de loep De SEV heeft het afgelopen jaar samen met Novem het initiatief genomen tot een grootschalig evaluatie-onderzoek voor de voorbeeldprojecten Duurzaam en Energiezuinig bouwen. Hiervoor zijn zowel woningbouwprojecten als utiliteitsbouwprojecten met voorbeeldstatus onder de loep genomen.
Doel van het onderzoek is te achterhalen hoe de duurzame aspecten van de gebouwen door de bewoners/gebruikers ervaren en gewaardeerd worden. Slaan de milieubewuste maatregelen bij gebruikers van duurzame gebouwen aan, of worden deze in de praktijk `omzeild'? Verschillende tussenrapportages waarvan er steeds meer het daglicht zien, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie