Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouwe Olij treedt terug als voorzitter PvdA-Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 07-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Partij van de Arbeid
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

Persbericht

Bouwe Olij treedt terug als voorzitter van de PvdA-Amsterdam

Bouwe Olij heeft donderdag 22 november het bestuur meegedeeld dat hij medio december zal aftreden als voorzitter en bestuurslid. Hij is bijna 3 jaar voorzitter geweest van de PvdA-Amsterdam.

Nadat Bouwe in juni jl. gebruik had gemaakt van zijn recht zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraad heeft het bestuur een beroep op hem gedaan om aan te blijven als voorzitter. Het bestuur was van mening dat het zijn inzet bij het opstellen van het verkiezingsprogramma niet kon missen.

Nu op zaterdag 24 november jl. het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraad 2002-2006 is vastgesteld is er geen dringende reden meer voor Olij om nog lang voorzitter te blijven.

Het bestuur zal medio december bij elkaar komen om een waarnemend-voorzitter te kiezen voor de periode tot de jaarvergadering op 14 maart 2002. Op die vergadering zullen de leden dan een nieuwe voorzitter kunnen kiezen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie