Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 08-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 8-12-2001
2e persbericht 8 december 2001

Berichten uit de regio

Son: Auto gestolen
Vanaf een parkeerterrein op de woonboulevard Ekkersrijt is zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur een blauwe Hyundai met het kenteken VH-JB-76 gestolen.

Son: Inbraak in woning
In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een woning aan de Perkstraat. Een deur aan de achterkant van de woning is opengebroken. De bewoner mist een verrekijker, een gsm, een fotocamera en een onbekende hoeveelheid geld.

Oirschot: Auto weg na inbraak
In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een bedrijf aan de Koningshof. Er is een raam opengebroken. Bij de inbraak zijn een kopieerapparaat, een computer, elektrische gereedschappen en n witte Peugeot bestelauto met het kenteken VG-XZ-08 meegenomen.

Asten: Geld weg bij inbraak
Bij een inbraak in een woning aan de Molenstraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag een biljet van fl 25,- gestolen. De sinterklaasgeschenken die voor zaterdagavond klaar lagen zijn wel opengemaakt maar er is niets meegenomen. De achterdeur is opengebroken.

Reusel: Zestienjarig meisje vermist
Sinds afgelopen dinsdag, 4 december, wordt de 16-jarige Talitha Wouters uit Reusel vermist. Ze is dinsdagmorgen naar haar school in Bladel gegaan. In de namiddag heeft zij ook nog een bezoek gebracht aan het bureau Jeugdzorg in Eindhoven. Daar is ze weggegaan en niet meer naar huis teruggegaan. Talitha is geboren in Colombia en heeft een Zuidamerikaans uiterlijk, lengte ongeveer 1.55 m., lang zwart haar tot op de schouderbladen, vol gezicht, getinte huid, volle wenkbrauwen. Zij droeg een zwarte gladde windjack met capuchon. Deze capuchon is gevoerd met een grijze stof. Ze droeg een oranje trui en een donkere lange broek. Ze had bruine suède, zogenaamde, cowboylaarzen aan. Er wordt vooralsnog niet aan een misdrijf gedacht. Mensen die haar hebben gezien of weten waar zij is kunnen contact opnemen met de politie in De Kempen, 0900 8844.

Bergeijk: Auto gestolen
Vanaf het Eykereind is in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwarte / grijze Nissan Patrol met het kenteken VG-29-JH gestolen. De eigenaar had hem bij een café achtergelaten omdat hij gedronken had. Zaterdagmorgen bleken de autosleutels uit zijn jas te zijn. Bij het café bleek de auto weg te zijn. De jas had vrijdagavond in het café gehangen. Mogelijk zijn daar de sleutels uit de jas gestolen.

Valkenswaard: Getuige vernieling gezocht
De 21-jarige man die zaterdagmorgen om 0.40 uur op de Markt werd aangehouden bij de vernieling van fietsen, wordt er ook van verdacht dat hij twee ruiten van een openbare telefoon heeft vernield. Een getuige meldde dat aan de politie. Door de hectiek van de aanhouding is de naam van de getuige niet genoteerd. De politie van Valkenswaard wil graag in contact komen met deze getuige. Hij kan bellen met 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie