Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KNSB verlengt sponsorcontract AEGON en Deloitte & Touche

Datum nieuwsfeit: 08-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNSB

KNSB verlengt sponsorcontract AEGON en Deloitte & Touche
Nijkerk, 8 december 2001

Het Bondscongres van de KNSB heeft op 8 december in Nijkerk van harte ingestemd met de verlenging van de sponsorovereenkomsten met AEGON en Deloitte & Touche. De nieuwe contracten hebben betrekking op de periode 2002-2006.

Het Algemeen Bestuur van de KNSB heeft in de afgelopen maanden eerder hierover overeenstemming bereikt met de directies van AEGON en Deloitte & Touche.

AEGON is reeds 18 jaar hoofdsponsor en daarvoor 7 jaar evenementsponsor van de KNSB (de eerste zeven jaar onder de naam Ennia); Deloitte & Touche is sinds 1992 sponsor van de schaatsbond.

De KNSB heeft de contracten gecontinueerd op grond van de bestaande jarenlange goede relatie met haar sponsoren. De nieuwe overeenkomsten bieden een uitstekende basis om in de komende jaren de beleidsvoornemens van de KNSB voor zowel de breedtesport als voor de langebaan in het bijzonder te kunnen uitvoeren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie