Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politie Rivierenland

Datum nieuwsfeit: 09-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten


Persberichten politie Rivierenland

---

Weekend 8 en 9 december 2001

---

Duiven- Winkeldief aangehouden
Vrijdagavond werd een 37-jarige inwoner uit Doesburg aangehouden terzake winkeldiefstal.Met een transactie van fl. 250,- op zak werd hij heengezonden.

Didam - mishandeling
Vrijdagavond werd op de Stationslaan te Didam een 42-jarige inwoner uit die plaats mishandeld door een 19-jarige inwoner uit Didam en een 19-jarige inwoner uit Zevenaar. Aanleiding was wedstrijd Vitesse -de Graafschap. Beide verdachten werden aangehouden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. Het slachtoffer hield een pijnlijke heup aan het voorval over.

Westervoort, Dodewaard en Heteren - Dronken automobilisten Op de Dorpsstraat te Westervoort werd een 49-jarige inwoner uit Almelo aangehouden terzake het rijden onder invloed.De man werd onderworpen aan een ademtest. Tevens bleek dat de auto waarin hij reed niet verzekerd was en het rijbewijs was verlopen.Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.
In de nacht van zaterdag op zondag werd een 21-jarige inwoner uit Driel aangehouden terzake het rijden onder invloed. Hiervan wordt proces-verbaal opgemaakt.Tevens kreeg de man een proces-verbaal terzake het niet verlenen van voorrang en het rijden met twee gladde banden.
Een 23-jarige inwoner uit Elst werd aangehouden terzake het rijden onder invloed. De man had te Dodewaard een aanrijding veroorzaakt en was daarna doorgereden. Het rijbewijs werd ingevorderd. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Oosterhout - Auto's vernield
In de nacht van vrijdag op zaterdag werden van verschillende geparkeerde auto's aan de Lage Wick te Oosterhout auto-emblemen weggenomen. Ook waren banden van een aantal voertuigen lek gestoken.
---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: (communicatie@politierivierenland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie