Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersmaatregelen in verband met Kerstmarkt Ootmarsum

Datum nieuwsfeit: 09-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

VERKEERSBESLUITEN

Kerstmarkt Ootmarsum op 9 december 2001.

Burgemeester en wethouders hebben besloten vergunning te verlenen voor het houden van een Kerstmarkt in de binnenstad van Ootmarsum op zondag 9 december 2001. Uit het oogpunt van verkeersveiligheid en bereikbaarheid van de binnenstad is besloten een aantal verkeersmaatregelen in te stellen. Afgesloten zullen worden (gedeelten van) de Molenstraat, de Westwal, de Oostwal, de Marktstraat, de Markt, de Gasthuisstraat, de Schiltstraat, de Grotestraat, het Kerkplein en de Dwarsstraat. Eenrichtingverkeer wordt ingesteld de Cellenkampstraat, voorzover gelegen tussen Oostwal en Odemarusstraat. Parkeerverboden worden ingesteld op (gedeelten van) de Parkstraat, de Molendwarsstraat, de Cellenkampstraat, de Odemarusstraat, de Palthestraat en de Smithuisstraat. De maatregelen zijn van kracht op zondag 9 december 2001 tussen 9:00 en 18:00 uur.
Het betreffende verkeersbesluit ligt tijdens kantooruren ter inzage op bij het taakveld Civiele Werken, Burg. Scholtensplein 1 te Weerselo. Tegen dit besluit kan iedere belanghebbende binnen 6 weken na bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij B en W. Inlichtingen over de procedure zijn te verkrijgen bij genoemd taakveld, tel. 584252.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie