Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AFC Pirates organiseert workshop American Football Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 09-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Jongeren uit Bottendaal gaan op zijn Amerikaans bij AFC Pirates

Op initiatief van jongeren uit Bottendaal organiseert AFC Pirates een workshop American Football. Yusuf Sanli uit Bottendaal heeft via het sportbuurtwerk van de gemeente Nijmegen contact gezocht met AFC Pirates. Deze Nijmeegse American Football vereniging was graag bereid om hun sport te promoten bij de jongeren via deze workshop. Jongeren uit Nijmegen kunnen deelnemen aan de workshop. De workshop duurt zondag 9 december van 10.15 tot 13.30 uur. Jongeren uit Nijmegen kunnen zich tot vrijdag 7 december aanmelden bij Ivor Straetemans van het sportbuurtwerk Nijmegen (zijn telefoonnummer is 06-53389229). Door weers- of veldomstandigheden kan de workshop afgelast worden.

Yusuf Sanli heeft contact opgenomen met het sportbuurtwerk omdat er voor jongeren niks te doen is in Bottendaal. Samen met het sportbuurtwerk en de bewonersorganisatie BOB organiseert Yusuf activiteiten voor de jongeren en de jeugd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie