Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderwijs krijgt voordelig toegang tot virtueel kantoor

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

ONDERWIJS VOORDELIG TOEGANG TOT VIRTUEEL KANTOOR

AMSTERDAM, 10-12-2001 -- Sinds eind november 2001 kunnen gebruikers van SURFdiensten in Houten, not-for-profit intermediair tussen ICT-aanbieders en hoger en wetenschappelijk onderwijs, profiteren van de diensten van Projectplace Nederland in Amsterdam. Projectplace biedt via internet een virtueel kantoor voor samenwerken op afstand. SURFdiensten heeft met Projectplace een gebruikersovereenkomst afgesloten. Hiermee kunnen bij SURFdiensten aangesloten instellingen online projecten aanmaken met minimaal 10 deelnemers voor 49 per deelnemer per jaar. Deelnemers werken via een 'pay-per-use systeem': ze betalen alleen voor die diensten waarvan ze daadwerkelijk gebruik hebben gemaakt.

Flexibel Frans ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie