Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BredaPashouders 50% korting bij jaarabonnement BN/De Stem

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

10-12-2001

BredaPashouders krijgen 50% korting bij BN/De Stem BredaPashouders krijgen met ingang van 1 januari 2002 50% korting op het jaarabonnement van dagblad BN/DeStem. Het jaarabonnement met maandelijks automatische afschrijving kost normaal e 17,90 ( 39,45) per maand. BredaPashouders betalen slechts e 8,95 ( 19,72). Deze aanbieding geldt zowel voor bestaande als nieuwe abonnees. Gedurende het hele jaar 2002 kan gebruik gemaakt worden van deze aanbieding. Hiermee worden mensen met lagere inkomens beter in staat gesteld om een abonnement op een krant te nemen. De gemeente Breda hoopt met deze aanbieding in een behoefte te voorzien van personen met een minimuminkomen.

Op 10 december 2001 ondertekenen wethouder Marja Heerkens namens de gemeente Breda en de heer A. Verrest namens BN De Stem de samenwerkingsovereenkomst. Aansluitend worden de eerste jaarabonnementen met korting uitgereikt aan BredaPashouders.

Rond 20 december 2001 stuurt de gemeente Breda bijna 8.000 BredaPassen 2002 naar personen met een minimuminkomen. Naast personen die een uitkering van Sociale Zaken ontvangen, krijgen ook personen die volledige kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen krijgen en 65-plussers die de BredaPas 2001 in bezit hebben, de nieuwe pas automatisch thuisgestuurd. Hierbij zit ook een formulier om het jaarabonnement met korting bij BN/DeStem aan te vragen.

De BredaPas is er voor mensen met een minimuminkomen. Dankzij deze pas krijgen zij kortingen tot soms 100% op gemeentelijke instellingen zoals de bibliotheek, fietsenstallingen, sportverenigingen, de Nieuwe Veste, het Chassé theater en -cinema en op dagtochten. Op dit moment hebben bijna 9.600 Bredanaars zon pas.

Breda, 10 december 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie