Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hulpvaardige jongen wordt zelf mishandeld in Uden

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 10-12-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

SOFTDRUGS

Zondagmiddag heeft de politie op de Mr. van Hooffstraat in Boekel een 18-jarige Boekelaar aangehouden wegens het bezit van blokjes hasj, dat na weging 10 gram bleek te zijn. De jongen - die zich met andere jongeren op staat ophield- gedroeg zich na zijn aanhouding zeer recalcitrant. Hij deed afstand van de drugs. Na verhoor is hij heengezonden, of hij een dagvaarding of boete krijgt is nog onbekend.

JONGEN MISHANDELD

Vanmiddag is een 18-jarige jongen uit Uden bij het zwembad aan de Misse in Uden ernstig mishandeld door drie jongeren. Het slachtoffer zag een van de jon-gens het met zijn fiets tegen het fietswiel van een oudere vrouw botste en haar uitschold. De jongen zag dat en zei er iets van tegen het trio. Enkele minuten later kwamen de jongens terug en sloegen en duwden de jongen, daarop rende hij weg. Het trio kwam hem echter achterna, de jongen viel en hij werd geschopt toen hij op de grond lag. Toen het slachtoffer weer opstond, werd hij met een mes bedreigd. Daarop liepen ze weg en pakten hun fiets bij het zwembad. De jongen deed aangifte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie