Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging Nadere regels marktverordening Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Wijziging Nadere regels marktverordening

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 3 december 2001, de wijzigingen van de Nadere regels marktverordening vastgesteld. De wijzigingen van de Nadere regels marktverordening zijn in werking getreden 4 december jongstleden.
De wijzigingen zijn als volgt:

* het uitsluiten van de loting van maatgebonden artikelen en het gebruik van meet- en weegapparatuur, prijs- en aanduidingsborden en audiovisuele middelen alsmede geluidsversterkende apparatuur te verbieden;


* bij herhaling van een negatieve beoordeling wordt geen standwerkersvergunning meer verleend;


* een vergunninghouder kan zich pas na een jaar laten waarnemen;

* de voorwaarde dat een sollicitant tenminste 17 keer per jaar een plaats op de markt moet hebben ingenomen, vervalt. De voorwaarde dat de sollicitant tenminste eens per drie weken een standplaats moet hebben ingenomen, blijft van kracht.

De Nadere regels marktverordening liggen ter inzage op de afdeling economische zaken, kamer B.37. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Mengers, tel. (0314) 399650 of de heer H. Benthem, tel. (0314) 377487.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie