Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote bouwkeet gestolen in het Limburgse Montfort

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 10-12-2001
Mediaberichten 10 december (laatste berichten)

NEDERWEERT 69 km te hard
NEDERWEERT De politie heeft vanmorgen op de Rijksweg Noord van een 22-jarige automobilist uit Roermond het rijbewijs en de auto in beslag genomen. Agenten waren bezig met een snelheidscontrole en stelden vast dat de Roermondenaar met een snelheid van 119 km/uur over de weg reed terwijl hij 50 km/uur mocht rijden. De verdachte werd meteen staande gehouden door de agenten.

WEERT Shovel gestolen bij inbraak
WEERT Het afgelopen weekend is er vanuit een bedrijfshal op Haveneind een gele shovel / loader van het merk Volvo gestolen. Met het voertuig dat een waarde heeft van circa 25.000 gulden werd vervolgens dwars door een toegangshek gereden. De politie stelt een nader onderzoek in naar deze inbraak. De toegang tot de hal werd verschaft door een ruitje van een poort te vernielen.

MOOK Snelheidscontroles
MOOK Tijdens een radarcontrole op de Rijksweg heeft de politie vanmorgen 19 bekeuringen opgemaakt onder de 303 passantn. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/uur, limiet: 50 km/uur. HEIJEN Bij een soortgelijke controle op de Rijksweg in Heijen werden 10 bekeuringen opgemaakt onder de 213 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 99 km/uur terwijl de limiet 80 km/uur betreft.

MONTFORT Grote bouwkeet gestolen
MONTFORT Vanaf een bouwterrein aan de Linnerweg is het afgelopen weekend een opvallend groen / oranje schaftkeet met materialen gestolen. De politie sluit niet uit dat de bouwkeet met behulp van een lier van het bouwterrein is afgesleept en vervolgens achter een vrachtauto of tractor is gekoppeld. De keet weegt ruim 2 ton, is 7 meter lang en er zaten diverse materialen in. De waarde van de keet bedraagt circa 40.000 gulden, van de inboedel is de waarde vooralsnog onbekend. Het is niet uitgesloten dat voorbijgangers iets hebben gezien zonder het vermoeden te hebben dat het om een diefstal gaat. Getuigen worden dan ook verzocht met de politie Roerstreek te bellen, 0900-8844.

BELFELD 113 snelheidsbonnen
BELFELD De politie heeft maandag tijdens een radarcontrole op de Rijksweg Zuid 113 bekeuringen opgemaakt onder de 1110 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 km/uur terwijl limiet 50 km/uur betreft.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie