Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tom Coronel vijfde in BMW Sportpokal

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Tom Coronel
Zoek soortgelijke berichten
Tom Coronel

10 December 2001: Tom Coronel vijfde in BMW Sportpokal

Tom Coronel is als vijfde geïndigd in de BMW Sportpokal, het internationale klassement voor BMW privé rijders. In het Oostenrijkse Going werden dit weekend in bijzijn van oud-Formule 1 rijder en BMW sportchef Gerhard Berger de prijzen uitgereikt aan de coureurs die dit jaar succesvol waren voor BMW in de diverse internationale raceklasses.

Gezien de successen van dit jaar was het geen verrassing dat er veel Nederlanders vertegenwoordigd waren in Going, al ging de Amerikaan Boris Said er met de eerste plaats vandoor voor zijn verdiensten in de American Le Mans series. DTCC kampioen Sandor van Es volgde op een tweede plaats gevolgd door ETCC kemphanen Peter Kox en Duncan Huisman. Tom Coronel maakte de top vijf vol, terwijl Cor Euser met zijn achtste plaats de vijfde Nederlander in de top 10 was.

Voor Tom Coronel was de trip naar het wintersportoord Going beslist geen straf. De ski-verslaafde Huizenaar maakte dan ook dankbaar gebruik van de gelegenheid om zich met de lange latten alvast conditioneel voor te bereiden op het nieuwe autosport seizoen.
---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie